У Києві в одному з будинків затримали молодих людей, які намагалися пограбувати квартиру пенсіонерів. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Ці молоді люди тільки що намагалися проникнути в квартиру до наших сусідів (літній парі). Ми почули крики дідуся на майданчику, чоловік вискочив наздогнав і поговорив...",- пише автор повідомлення.

"Вони почали запевняти, що працюють офіційно, офіс є, а дідусь їх неправильно зрозумів, нібито вони просто хотіли заміряти вікна...» ,- додає киянка, відзначаючи, що все сталося на вулиці Павла Тичини, 11.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Ходили днями в районі Ленінградської, хотів ввічливо виставити з парадного, почали дерзити. Коли зрозуміли, що отримають по голові, почали тікати, з ними був третій!!! В кепочці! Підлітки!!! По ходу, навіть не разу не голилися!", "Ні, ну відразу видно! Хотіли заміряти вікна!», "Кажуть, що перцевий газ добре допомагає знайти вихід з цієї непростої ситуації і з парадного", - коментують ситуацію кияни.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що шахраї виманюють гроші українців від імені "Монобанку": обіцяють по 850 гривень на карту і вимагають особисті дані.

Також портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині шахрайка 200 разів "продавала" товар, якого не існувало.

Також портал Знай.ua писав, що на Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"