У Києві будівельний кран впав посеред вулиці і перекрив автомобільний рух. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що надзвичайна подія трапилася на вулиці Мишуги. На щастя та подив, ніхто внаслідок події не постраждав – сильно дісталося тільки автомобілю, який був припаркований поруч.

«Техніка безпеки на будівництві? Нє, не чули. На вулиці Мишуги впав кран. Впав прямо на автомобіль марки Mitsubishi. Попередньо, ніби ніхто не травмувався. Рух транспорту заблоковано», - зазначає автор повідомлення.

«Навіть паркану немає навколо будівництва. Оце так діють контролюючі органи», «А прикиньте, що відбувається на цих незаконних будівництвах - навіть паркану немає!», - обурюються містяни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило.