Шубу Володимира Вікторовича, пошуки якого почалися з 25 жовтня, знайдено мертвим.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє паблік "Київ Оперативний".

За попередніми даними, чоловік помер не своєю смертю.

Чоловік зник у ніч на 25 жовтня. Востаннє його бачили в селі Берестянка Бородянського району. У ніч зникнення чоловік був одягнений в чорну вітровку з вставками сірого кольору і капюшоном, спортивні штани чорного кольору і чорні кросівки фірми Nike.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Запоріжжям знайшли школярку, яка втекла від батьків: "Хочу жити з хлопцем" У Мелітополі розшукали дівчинку, яка втекла від родичів.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом намагалися викрасти дочку блогерші заради викупу: "200 тисяч на бочку!" Зловмисників затримали в момент передачі їм грошей.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві мати з донькою випали з 9 поверху, на місці поліція і посивілі очевидці - перші подробиці. За словами очевидців події мама з донькою випали з дев'ятого поверху. Вони стверджують, що відчуття, ніби дах обвалився, тому що на місці НП і на ганку аптеки лежить земля.