Під Києвом злочинці планували викрадення дочки блогера Олени Лоран. Про це повідомляє сама блогерка на своїй сторінці в Instagram.

Вона підтвердила інформацію про те, що її шестирічну доньку хотіли викрасти заради викупу, сума якого становила 200 тисяч доларів.

За словами блогерки, про планувалося викрадення вони з чоловіком дізналися від правоохоронців – ті отримали інформацію, що злочинці спробують викрасти дитину. Поліція поставила батьків дівчинки до відома, і сама інсценувала викрадення.

Зловмисників затримали в момент передачі їм грошей. З'ясувалося, що замовником викрадення були сусіди сім'ї – сімейна пара, і їх подільник. Конфліктів з сусідами у блогерки ніколи не було, але, як з'ясувалося, ті підслуховували її розмови про бізнес.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Було стеження. Габі нічого не знає і ні морально, ні фізично не постраждала. Зловмисники вже закриті. Термін вироку - від восьми до 15 років тюремного ув'язнення... ми шалено вдячні всім хлопцям за те, що наша дочка в безпеці і весь цей час, поки я вела переговори з викрадачем, була в готелі, дивлячись мультики, нічого не підозрюючи», – зазначила Лоран на особистій сторінці.

Раніше повідомляли, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай.uа писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії-дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.