28 жовтня помер чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук. Тому в місті має відбутися другий тур.

Другий тур виборів на посаду мера в Борисполі пройде на початку листопада. У ньому візьмуть участь кандидати, які посіли друге і третє місця в першому турі голосування. Про це розповіла Ольга Айвазовська Керівник Громадянської мережі ОПОРА на своїй сторінці в facebook.

Айвазовська розповіла, що до встановлення результатів голосування мер Борисполя, який помер, вважається вибулим. На даний момент територіальна виборча комісія приймає рішення про визнання виборів у Борисполі недійсними та проведення повторного голосування.

Представники міської влади розповіли, що у зв'язку з кончиною Федорчука вони не планують вводити тимчасову посаду мера. Там чекають перевиборів, так як ситуація, що склалася, є тупиковою. Такого прецеденту в Україні ще не було. Мер виграв вибори, а потім помер до оголошення його міському головою. Тому повинні бути перевибори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Нацкорпус зробив офіційну заяву про результати місцевих виборів в окремих регіонах. Констатували загальну тривожну картину: сьогодні ми спостерігаємо повноцінний реванш проросійських сил, особливо на Сході та Півдні України. Перемога ОПЗЖ в декількох областях, подолання в окремих регіонах прохідного бар'єру псевдопартією Шарія - це факти, які несуть загрозу майбутньому нашої країни.

Також Знай повідомляв, що український журналіст і блогер Ігор Лесев розповів про дивні місцеві вибори-2020.

Нещодавно Знай передавав, що на місцевих виборах проголосували за президента Російської Федерації, Володимира Путіна і його партію.