У середу вранці, 28 жовтня, Києві літній чоловік помер від удару струмом.

Про це йдеться в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги столиці.

Бригаду швидкої допомоги викликала поліція, яка приїхала на виклик на територію меморіалу "Биківнянські могили" (район Броварського проспекту). Так, охоронці меморіалу виявили в електрощитовій тіло чоловіка 75-и років, який помер від удару струмом.

Медикам, які прибули на місце НП, залишалося тільки констатувати смерть. Правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко. Правоохоронці вшанували пам'ять загиблих колег.