У середу, 28 жовтня, в Дарницькому районі Києва медики швидкої допомоги зуміли врятувати дворічну дитину. Її нога застрягла між стіною квартири і батареєю опалення.

Про це йдеться в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги в столиці.

Після звільнення лікарі запропонували далі обстежити дитину і можливо госпіталізувати, оскільки травма може дати ускладнення. Мама відмовилася від госпіталізації і залишилася з донькою вдома.

Тим часом на Волині мати кинула 3-річного малюка в готельному номері і зникла. Хлопчика виявив сусід по номеру. Чоловік викликав правоохоронців та медиків. Хлопчик плакав і кликав маму, сусід не витримав і підняв тривогу. Як виявилося, дитина провела на самоті кілька годин, а в номері не було нічого крім пакетів з дитячими речами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.