Чоловік залишився без гаманця і телефону після випивки з малознайомими людьми. Зловмисник підлив йому в алкоголь снодійне, а коли жертва заснула, обчистив його. Про інцидент розповіли в Нацполіції в Києві.

"До чергової частини відділу поліції на станціях залізничного транспорту звернулися лікарі швидкої медичної допомоги та повідомили, що на території вокзалу лежить чоловік у непритомному стані. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції", - йдеться в повідомленні.

Начальник поліції на залізничному транспорті Андрій Степанов пояснив, що жертва пограбування познайомився з компанією чоловіків, які запропонували йому випити. Вони зайшли на територію вокзалу і вжили спиртні напої. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний мешканець Хмельниччини, якого раніше судили за подібні злочини. Тепер йому загрожує до 6 років позбавлення волі відповідно до санкцій частини 2 статті 186 Грабіж Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові на одній з вулиць помітили, як голий чоловік розгулював містом. У Львові місцеві жителі помітили на вулицях міста голого чоловіка. Очевидцям вдалося зняти голого чоловіка зі свого балкона. Голий чоловік поводився досить дивно. Він сів біля дороги і почав щось вигукувати.

Також Знай повідомляв, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільний телефон. Патрульні не зуміли зловити грабіжників по гарячих слідах, тому вирішили зателефонувати на вкрадений телефон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у центрі Запоріжжя грабіжник на зупинках виривав у людей з рук їхні Смартфони.