У Києві 43-річний турист з Ірландії ледь не покінчив життя самогубством. Чоловіка пограбували на залізничному вокзалі, після чого він був змушений просити допомоги у перехожих.

Про це повідомляють на каналі "Інформатор" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Більше місяця назад 43-річний мешканець Дубліна на ім'я Баррі Кеннеді приїхав до Києва в якості туриста. Пробувши в Києві тиждень, він планував поїхати до Одеси та купив квиток на потяг, але на Центральному залізничному вокзалі до нього підійшла жінка і вкрала всі особисті речі, включаючи телефон і зворотний квиток на літак.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тоді чоловік звернувся до консульства Ірландії в Україні, але допомогти йому відмовилися. Наступні три тижні Баррі Кеннеді доводилося виживати на незнайомих вулицях, не знаючи мови.

Ні поліція, ні лікарня не хотіли допомагати чоловікові. Після стількох невдач чоловік мріяв напитися та померти.

Тільки 13 липня на нього звернули увагу дві дівчини. Вони вислухали історію чоловіка, після чого негайно викликали поліцію і швидку допомогу. Лікарі підозрюють, що у ірландця можуть бути пошкоджені внутрішні органи.

Проте знайшлися люди, які готові за свої особисті кошти купити Баррі квиток назад до Дубліна. Також сестрі Баррі вже відправили лист, де докладно повідомляється про те, що з ним сталося.

Нагадаємо, що громадянин Туреччини став жертвою київських шахраїв. Інцидент стався в районі вулиці Рогнідинській.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва.

Також портал "Знай.uа" писав, що героєм волаючого хуліганського нападу став 26-річний вчитель кенійсько-канадського походження.