Стало відомо про те, що з поїзда Львів-Київ були зняті дві п'яні дівчата. Вони порушували спокій інших пасажирів.

Таким чином, повідомляється, що керуючий поїздом Львів-Київ був змушений зупинити рух через двох неадекватних дівчат. Про це розповіли на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

За попередніми даними, пасажиркам 17 і 19 років. Вони сіли у Львові у вагон, і протягом усього шляху розпивали алкогольні напої. Також, дівчата дозволяли собі курити прямо у вагоні.

Така поведінка є неприпустимою, адже вони порушували спокій інших пасажирів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, вони були роздягнені, і почали бігати по всьому району. Пасажири спочатку поскаржилися на порушення тиші і громадян з сусідніх купе пересадили на місця в іншому вагоні, а коли шум продовжився, очевидці звернулися вже в поліцію і до начальника поїзда.

В результаті, поїзд був зупинений, а співробітники поліції висадили неадекватних дівчат на станції Шепетівка. Вони сильно чинили опір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка-такого кошмару копи ще не бачили

Також " Знай.ІА " писав, що У Харкові вбивця за кермом збив 11-річних братів-близнюків-хлопчиків рятують усім містом