Мешканка Фастова Альона Дяченко розповіла історію знущань лікарів з холодної кареті швидкої допомоги. Жінку повинні були доставити в обласну лікарню, оскільки у неї виникла загроза передчасних пологів. Жінка зі своєї кишені заплатила 800 гривень, щоб заправити автомобіль і поїхати в пологовий будинок. Однак в дорозі почали відбуватися огидні речі.

На крик вагітної про допомогу ніхто не реагував, від того, що машину трясло, жінка кілька разів вдарилася в машині животом і головою. До того ж по дорозі водій швидкої допомоги підвозив у своїх справах незнайому жінку. На щастя, все закінчилося добре. Олена і її син не постраждали. Після поста Дяченко в соцмережі, вибухнув скандал.

Головний лікар Фастівської центральної лікарні Андрій Герцун заявив, що ніякої загрози для малюка не було, а стан вагітної – задовільний, тому і відправили її в обласну лікарню планово. Про це медик навіть зробив окремий пост на своїй сторінці в Facebook.

За словами головного лікаря, сторонніх людей в машині не було. Дві жінки - це медичні працівниці, одну доставляли на нічну зміну, іншу - для здачі аналізів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Оскільки стан вагітної був стабільний, не рахуючи емоційної стабільності, лікар акушер-гінеколог супроводжував жінку тільки з єдиною метою - допомогти при оформленні на госпіталізацію в Київський обласний перинатальний центр. Два інших медичних працівника в машині (не жінка і бабка), а лікар терапевт приймального відділення з нічного чергування, яка за маршрутом машини вийшла в селі Борова, де вона повинна почати своє денне чергування. Рухаючись по маршруту, іншого медпрацівника повинні були доставити в лабораторію, де вона здала матеріал для аналізів",- написав Герцун.

Нагадаємо, що любителька хоррорів морила голодом немовля і тримала його в шафі

Як повідомляв портал "Знай.иа", 13-річна школярка народила дівчинку і стала жертвою жорстокого цькування

Також, "Знай.иа" писав, що під Херсоном померла породілля з дитиною, порушено кримінальну справу