Телеведучого і бізнесмена, кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського внесли в базу даних Українського сайту "Миротворець".

Пальчевського назвали провокатором, який порушує законодавство України про громадянство шляхом отримання другого громадянства.

Шоумен бере участь "в інформаційній спецоперації з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитації державних інститутів", йдеться в його профілі.

У базу "Миротворця" Пальчевського внесли як громадянина України і Росії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Центр "Миротворець" закликав правоохоронні органи розглядати публікацію про Пальчевського на своєму сайті як заяву про вчинення ним "усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку" та інших порушень.

Разом з тим, під КМДА стягують мітингувальників на підтримку Пальчевського за 300 грн, для того, щоб вплинути на результати виборів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Олексій Голобуцький.

"Сьогодні о 14:45 збирається проплачений мітинг під КМДА. Співробітників штабу лякають, що не розрахуються за вибори. Штабісти йдуть неохоче. Тому статистів підбирають в групах "Мітинги погодинно" за 300 грн», - пише Голобуцький.

За його словами, таким чином у штабі Пальчевського хочуть вплинути на вибори в Києві, і натягнути майже відсоток за «Перемогу Пальчевського», оскільки у партії - 4,3% і до Київради вона не потрапляє.

Скрін, Facebook Олексій Голобуцький
Скрін, Facebook Олексій Голобуцький

Скрін, Facebook Олексій Голобуцький
Скрін, Facebook Олексій Голобуцький

Нагадаємо, що Пальчевського намагаються затягнути до Київради за допомогою голосів ОПЗЖ, заявила Соня Кошкіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко приділив Притулу і Верещук у першому турі.

Також, "Знай.uа" писав, що блогер Сергій Корнак звинувачує Пальчевського в роботі на ГРУ: кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський є співробітником Головного розвідувального управління Генштабу Росії.