Стало відомо про те, що жителі столиці почали скаржитися на постійні черги в лабораторії. А ось "блатних" проводить поліція просто так.

Таким чином, повідомляється, що в мережі днями з'явилася історія про «загальну рівність».

Черги для того, щоб здати аналізи на коронавірус стають ще довшими. До однієї з клінік приїхала машина, з якої вийшло близько п'яти осіб.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція проводила якусь дівчинку, і вони зайшли в клініку «Ніколаб» абсолютно без черги.

Найцікавіше, що машина на якій вони приїхали на лівих номерах. В черговий раз українцям нагадали, що якщо у вас є багато грошей, то вам відкриті всі дороги.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 363 075 випадків зараження. За добу зафіксували 7 474 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 148 642 пацієнтів. За останню добу видужало 3 306 осіб, 165 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.