Учора, у вівторок, 27 жовтня, у Києві спостерігалася підвищена кількість викликів швидкої допомоги на випадки, пов’язані із падінням людей з великої висоти. Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва.

Як зазначається, перший випадок стався на вулиці Якуба Коласа, що у Святошинському районі. Там 34-річний робітничий-будівельник звалився з восьмого поверху.

Внаслідок падіння чоловік отримав закриту травму грудної клітини, перелом ребер та забої.

Не зважаючи на тяжкість отриманих травм, лікарі вважають, що загрози його життю не існує.

Разом із тим, 61-річному чоловікові, який звалився з двохметрової драбини, так не пощастило – у нього діагностували перелом хребта і попереку. Цей випадок стався на вулиці Кооперативній у Солом’янському районі. Постраждалого довелося госпіталізувати, йому пророкують довготривале лікування.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив - Україна оніміла від подробиць. Руки крихітки були обмотані дротом, який сунули у розе­тку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, й дитині.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "Не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху - скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак вчився на 3 курсі ЛНМА на кафедрі “духових та ударних інструментів”.