Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські. Про це повідомили в поліції столиці.

Як повідомляється, патрульним надійшло повідомлення про те, що у висотці на вулиці Вишняківській жінка планує зістрибнути з балкона 12 поверху. Через кілька хвилин поліцейські були на місці події. Там вони виявили потенційну суїцидницю на загальному балконі під'їзду – вона вже встигла перелізти через огорожу і готувалася до стрибка.

"Через кілька хвилин на місці був екіпаж патрульних - Роман Широкань і Юрій Осіік. Щоб уникнути ризику, інспектори намагалися вмовити жінку, але слова не допомогли – вона була налаштована рішуче, погрожувала відразу стрибнути при наближенні сторонніх», – сказано в повідомленні.

Щоб не злякати жінку, патрульні акуратно підкралися до балкону. Визирнувши з-за дверей, вони упевнилися, що вона їх не помічає. У цей момент вони кинулися до жінки, схопили її і затягли назад на балкон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Неосудну жінку передали лікарям швидкої допомоги, яким вона твердила, що намагалася зістрибнути, тому що «у мене син в пеклі, мені потрібно в пекло».

"Останнім часом якось почастішали спроби суїциду", "Бідна жінка...", - жаліють її кияни.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"