У зоні відчудження зафіксували спалах коронавірусу. Так, станом на вівторок, 27 жовтня, на Чорнобильській АЕС на COVID-19 захворіли 40 співробітників.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ЧАЕС.

Відомо, що 21 людина вже одужала, 18 осіб знаходяться на амбулаторному лікуванні, ще один хворий – на стаціонарному лікуванні в міській лікарні Славутича.

Окрім того, 25 людей, які контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції.

Також зазначається, що в рамках Договору, укладеного ДСП ЧАЕС з ДУ “Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України”, проведено 47 ПЛР-досліджень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Державному агентстві України з управління зоною відчуження заявили, що вже незабаром відкриють Чорнобиль для відвідування, щоправда, діятимуть певні обмеження, пов'язані з карантином.

На період адаптивного карантину будуть діяти обмеження на відвідування певних об'єктів. Зокрема, буде діяти один маршрут, розрахований на один день - село Залісся, міста Чорнобиль та Прип'ять, об'єкт "Чорнобиль-2", село Копачі та оглядовий майданчик ЧАЕС. Крім того, є обмеження за кількістю людей в групі, а саме не більше 10 осіб", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як "слуга народу" Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом

Як повідомляв портал Знай.ua, рівно 34 роки тому сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.

Також Знай.ua писав, у Києві вшанували пам'ять загиблих та постраждалих під час Чорнобильської трагедії 1986 року.