Стало відомо про те, що на вулицях Києва був помічений голий чоловік. Намагався здивувати оточуючих.

Таким чином, повідомляється, що мотив такого вчинку невідомий. Сталося все це у вівторок, 27 жовтня. На Лівому березі перехожі помітили голого чоловіка, який просто розгулював вулицями.

Очевидці зняли все це на камери своїх смартфонів, і опублікували ролик в соціальних мережах. Він вже встиг розлетітися по різних новинних порталах столиці.

"Напевно чийсь боржник" - написав автор публікації. Задню частину тіла він прикрив невеликою картонкою, а попереду тільки рукою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Такі інциденти відбуваються досить часто не тільки в столиці, а й в інших містах України. У Миколаєві голий чоловік перебрався з одного будинку в інший по дроту.

Таким чином, повідомляється, що за словами місцевих жителів це відбувається далеко не в перший раз.

Місцеві жителі говорять про те, що цей «екстремал», якщо його можна так назвати, перебирався по дахах вже кілька разів.

Нещодавно Знай передавав, що 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з'ясувалося, що рахунок його жертв йде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин. Неадекват знаходив своїх жертв в соцмережах, говорив компліменти і дарував подарунки. Якщо ж жінка хотіла розірвати стосунки, то він перетворювався на монстра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Також Знай писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували. Чоловік розповів, що просив допомогу у священнослужителів, але йому відмовили. Тому він пішки дійшов до Луцька.