У Києві затримали автобуси з жителями Житомирщини, які, імовірно, прямували на одну з виборчих дільниць столиці, щоб проголосувати за "правильного" кандидата в мери.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас" і публікує фото з місця.

у Києві затримали автобус з виборцями з Житомирщини, фото: Київ зараз

"Вибори не проходять без порушень. Крім того, що в місті затримують агітаторів тієї чи іншої партії, так ще поліція затримала і два автобуси. Всередині були 130 осіб з Житомирської області, яких везли для голосування в Києві. Їх усіх доставили до райвідділу поліції. Відомо, що кожен з них отримав по 200 грн авансу і ще повинні були по 800 грн отримати після голосування за одного з кандидатів", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах за місцем реєстрації у Львові.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.uа писав, що Віталій Кличко звернувся до киян"з дивана".