У Києві на одній з виборчих дільниць, куди прибув Володимир Зеленський з дружиною, стався інцидент за участю феміністки. Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Україна Зараз".

Читайте Знай в Google News!

У Києві стартували місцеві вибори, на яких жителі столиці оберуть нового міського голову, членів міської та обласної рад. На виборчу дільницю прибув Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою. Вони проголосували, а також відповіли на "питання від президента".

У той час, як глава держави з дружиною йшли до виборчої дільниці, до них підбігла жінка і задерла спідницю. На вивороті було написано"Zexist". Дівчина була без спідньої білизни, тому засвітила лобкове волосся, пофарбоване в зелений колір.

Дівчину відразу ж схопила охорона Зеленського і відвела в сторону.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.иа писав, що Віталій Кличко звернувся до киян"з дивана".