У Києві ресторан оригінально підійшов до питання декорування приміщення напередодні Хеллоуїна - проблему вирішили за рахунок сміття. Про це ресторан повідомив на власній сторінці в соцмережах.

Співробітники ресторану "Китайський Привіт" прикрасили приміщення сміттям, пообіцявши після свята відправити його на станцію переробки NOWASTE UKRAINE.

В якості декору фасаду використовували пластиковий посуд і сміттєві пакети. В інтер'єрі задіяли м'які іграшки, які потім передадуть "тим, хто їх потребує".

"Бачили коли-небудь ресторани, прикрашені сміттям? Ось і я не бачив. Ми вирішили, що привиди і скелети — це не страшно, а пластик в океані — страшно. Підло скориставшись святом, ми вирішили нагадати один одному про реально кепські явища, які оточують нас кожен день. І нагадати, що в міру своїх можливостей кожен може на них впливати», — зазначив господар закладу Міша Кацурін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він додав, що зазвичай ресторани і магазини купують масу пластикових прикрас, які після свят перетворюються на сміття і опиняються на смітнику.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі сусід-Плюшкін отруює життя сусідам: "мотлох, таргани і антисанітарія"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові пенсіонерка перетворила квартиру на звалище, у медиків потемніло в очах: "сміттєва королева"

Також «Знай.uа " писав, що Киянин з бридким "хобі" перетворив життя дружини і сусідів на пекло- " щури і таргани розповзаються по будинку"