У Києві помітили жінку, яка поводилася досить дивно – розташувалася на капоті автомобіля і спала. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Коли придбала Lexus з Америки, не встигла поставити сигналізацію і дуже цікавить, що його можуть вкрасти», - пише автор поста.

"Може, там водій симпатичний, а це якийсь план, щоб з ним познайомитися»,-припускають в коментарях городяни.

"Зараз кішечки в пошуках тепла можуть спати на колесах, під капотом і на капоті», «нирки вигріває», «Я думав, що тільки коти на капоті у нас сплять», «Мутна баба, прикинулася опосумом», «Панянки лягли і просять», «На відео просто ще є людина-невидимка», - регочуть кияни.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коли купила метадон на Воскресенці і його вже не вкрадуть, тому що він в тобі», «Вона дуже щаслива, всі бабки в нього вклала, квартиру продала, ось і спить тепер прям на ньому», «Так може на парковці 8 гривень просять, а вона за 5 годинку постереже, плюс погріється від движка. А може це новий лежачий поліцейський, за реформою не встежиш...", "Що ж ти, Лексус, з тендітною жінкою робиш?",- додають інші.

Нагадаємо, що у центрі Харкова помітили Елітний спорткар за п'ять мільйонів. McLaren 570S" засвітився " на парковці одного з готелів міста.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві засікли найрозкішнішу парковку з елітними суперкарами.

Також Знай.uа писав, що яскраво-рожевий McLaren 570S зазнав аварії в центрі Лондона минулого тижня.