Ситуацію прокоментував політичний відеоблогер Сергій Корнак.

«Що він робить в Україні? В Україні була створена система Eurolab, це лабораторії, в яких здає аналізи еліта українського суспільства», - говорить він.

Корнак нагадує, що будь-які аналізи можуть послужити компрометуючим матеріалом. За ним можна дізнатися дуже багато: хронічні хвороби, приховані венеричні, наркотики, які приймалися і в минулому, і в сьогоденні...

Корнак нагадав про те, як президент Володимир Зеленський проходив тест на коронавірус в клініці Eurolab, викликавши у всіх подив: чому саме там?

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«Пальчевський був покликаний створити гарну медійну картинку для всього цього. Тому що ніякого бізнесу в Андрія в країні немає. Він чистий агент під прикриттям, і все його справа — кайфувати та вдавати з себе мільярдера, і виступати на каналах. Всі майданчики були надані іншими проросійськими силами. Це ми всі розуміємо», - впевнений блогер.

На піку популярності Пальчевський і пішов в мери. Корнак цікавиться, хто міг би дати йому стільки грошей, адже одних тільки бордів партія Пальчевського придбала понад 10 тисяч — а кожен з них коштує близько п'ятисот доларів в тиждень.

«Хто ще міг витратити такі гроші просто на надутий міхур? Тому агент Палич — це чисто проєкт Москви. Мене мучить тільки одне питання, куди дивиться СБУ? Там зовсім нездари та барани, що вони не розуміють, що кремлівський агент працює під прикриттям в Україні? Створює якісь медіаресурси, йде на вибори в мери Києва, в мери столиці. І ніхто на це не реагує», - зазначає Сергій Корнак.

«Зараз ліпляться рейтинги, де Пальчевський займає третє, друге і навіть перше місце. Це все маячня собача, всі ці рейтинги малюються на каналах. Просто подивіться, хто підтримує Пальчевського? Тобто чистий агент КДБ рветься до влади Києва. І що це буде? Це буде жо*а», - резюмує оглядач.

Раніше говорилося про російське громадянство Пальчевського.