Напередодні швидких виборів мера Києва політичний блогер Сергій Корнак продовжує аналізувати та порівнювати між собою претендентів на цей пост.

У своєму новому ролику він розповів про своє розмові з київським таксистом. Водій повідомив, що має намір голосувати за нинішнього мера Віталія Кличка, хоча і різко незадоволений станом справ у місті. «Я взагалі за Томенко, але він же не виграє, сенс за нього голосувати?», - додав таксист.

Подібний погляд блогер вважає шкідливим і порочним.

«Нам намалювали рейтинги, одному кандидату 5%, іншому 10%, 20%, 50% і так далі. І ми всі, орієнтуючись на ці цифри, починаємо вимірювати свою симпатію до мера Києва. Це маячня, яка різниця у кого які цифри? Це все, не має значення, тому що рейтинги роблять люди, і ці рейтинги їм замовляють», - каже Корнак.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

За його словами, місце того чи іншого політика свідчить лише про суму, яку він в це вклав, а ніяк не про дійсні шанси на обрання.

«Я вас закликаю голосувати за Томенко. Я теж зробив цей вибір, і він мені давався нелегко. Спочатку я думав, може проголосувати за Пальчевського, Притулу, Верещук і так далі. Тільки не Кличка. Це несамовита дурість голосувати за людину, про який ми знаємо, що він — злодій», - заявляє оглядач.

Він вважає помилковим погляд, що нинішній мер досить накрався: по-перше, грошей ніколи не буває занадто багато, по-друге, краде не стільки сам міський голова, скільки його оточення.

«Він інтелігентний, чесний, порядний, все життя в політиці, все життя бореться з несправедливістю, викладає в інституті», - наводить блогер думку таксиста про Томенко, додаючи від себе, що він не входить ні в один корупційний клан.

«Потрібно змінити пріоритети. Не треба вибирати шоуменів, весільних фотографів і кого завгодно, просто з гарною посмішкою. Це все дурниці. Треба голосувати за чесну і порядну людину», - радить киянам Сергій Корнак.

Раніше Микола Томенко нагадав про «київську мрію» Гоголя.

Також він звинуватив ТВК у фінансовій неохайності.