У день проведення місцевих виборів, 25 жовтня, головне – це порядок та безпека. Про це заявив столичний мер Віталій Кличко, закликавши правоохоронців забезпечити належний порядок на виборчих дільницях Києва.

Столичний градоначальник підкреслив, що особливу увагу слід приділити дотриманню норм карантину в умовах пандемії коронавірусу: всі дільниці забезпечені необхідними дезінфікуючими засобами та засобами захисту, на які місто виділило 1,3 мільйона гривень.

Також було створено резерв захисних костюмів для тих членів дільничних виборчих комісій, які будуть виїжджати до виборців додому.

Крім того, за дотриманням громадського порядку у Києві під час виборів спостерігатимуть близько восьми тисяч правоохоронців. Із них чотири з половиною тисячі – безпосередньо на виборчих дільницях.

Наголошується, що в парках, скверах та на вокзалах патрулюватимуть представники Муніципальної охорони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«На випадок повідомлень про замінювання дільниць 25 жовтня у столиці чергуватимуть 12 груп вибухотехніків. А також – 100 бригад швидкої допомоги», – зазначив Кличко.

Нагадаємо, безпечний вибір підтримали лише Кличко, громадські активісти та бізнесмени.

Як повідомляв Знай. ua, НБУ візьметься за колекторів, які санкції застосують проти вибивачів боргів.