Напередодні виборів мера Києва політичний блогер Сергій Корнак продовжує аналізувати кандидатів на цей високий пост. На цей раз мова зайшла про Андрія Пальчевського, який і не думає приховувати своє російське громадянство.

Читайте Знай в Google News!

«Російський паспорт не завадив нашому герою йти в мери Києва. Штірліц ще ніколи не був такий близький до провалу», - коментує ситуацію відеоблогер.

Як відомо, Пальчевський не відмовлявся від російського громадянства, при тому, що закордонний паспорт він в останній раз отримував у 2009 році. Але Російська Федерація, на відміну від України, не вимагає від своїх громадян неодмінно відмовлятися від іноземного громадянства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Є одне АЛЕ. Людина балотується в мери Києва. І всюди клянеться мамою, що він старий киянин, патріот, що він всією душею вболіває за це місто, де буде жити завжди. І Київ — мало не сенс його життя. Насправді все це брехня, людині все одно, де жити. Де більше бабок платять, там і знадобився », - впевнений Корнак.

Блогер підкреслює, що виборча кампанія Пальчевського — одна з найдорожчих, але при цьому і самих безуспішних. Програвши її, як вважає Корнак, цей політик просто звалить на свій запасний аеродром — в Росію.

«Мене вражає його цинізм — і те, з якою« відданістю »все це людина вимовляє. Як він каже про любов до батьківщини, про любов до киян, про його турботу. А насправді йому глибоко насрати», - переконаний блогер.

На його думку, це потрібно завжди тримати в пам'яті — адже той, хто збрехав раз, зможе робити це знову і знову. Корнак нагадує, що агенти КДБ колишніми не бувають.

Що ж до можливих наслідків приходу до влади Пальчевського, тут Сергій Корнак категоричний: нічого не зміниться.

«Можливо, це найскандальніші вибори за всю історію України. Виволокли надвір нутро практично кожного. Всі ці шоумени, весільні фотографи, ведучі Притули, Пальчевський ... Де потрібно — сльозу пустять. Насправді ці люди — нікчеми, Пальчевський у своєму житті не зробив нічого. Комедіанти всюди, ми, напевно, повинні ними нахаваться»- вважає оглядач.

До виборів залишилися лічені дні. А після них буде ясно, хто є хто.

Раніше депутат Верховної Ради обурився тим, що на пост київського мера претендує громадянин Росії.

Також спливли деякі подробиці отримання Пальчевським російських паспортів.