Депутат Верховної Ради України Андрій Кіт (депутатська група "Довіра") звернувся до Служби безпеки України щодо розслідування російського громадянства кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського.

Про це народний депутат повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Geplaatst door Андрій Кіт op Donderdag 22 oktober 2020

У своїй заяві нардеп просить СБУ порушити провадження проти Андрія Пальчевського за ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ст. 111 (державна зрада), ст. 114 (шпигунство) тощо Кримінального кодексу України та внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нардеп висловив обурення кричущим фактом того, що Андрій Пальчевський будучи громадянином Росії, по суті - держави-агресора, балотується на пост мера Києва і ще й веде свою партію до Київської міської ради.

"Інформація, що підтверджує російське громадянство Пальчевського є у вільному доступі на офіційному сайті російської податкової, про що повідомляє інтернет-видання "Цензор", - зазначив кіт.