Правоохоронці встановлюють всі обставини трагічної загибелі жінки та її доньки, які випали з вікна багатоповерхівки у Києві. Про це повідомляють у місцевій поліції.

За попередніми даними, 22 жовтня жінка спочатку викинула з вікна квартири, розташованої на дев’ятому поверсі, свою шестирічну дитину. Після цього 29-річна матір вистрибнула сама. Обидві загинули на місці.

Відомо, що жінка проживала в квартирі разом із родичами, та «мала певні життєві проблеми». На момент скоєння самогубства один із її родичів перебував у квартирі.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Навмисне вбивство».

Поліцейські встановлюють обставини події, під час якої матір з донькою випали з вікна квартири Сьогодні до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Солом’янській з вікна квартири випала жінка з дитиною. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі. Встановлено, що з дев’ятого поверху квартири випали 29-річна жінка та її 6-річна донька, які від отриманих травм померли. На місці події правоохоронці провели ряд необхідних першочергових слідчих дій. Попередньо встановлено, що жінка проживала у квартирі разом з родичами та мала певні життєві проблеми. Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть усі обставини та причини цієї події. Відділ комунікації поліції Києва https://kyivoperativ.info/other/spravzhnya-zhyest/

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 22 oktober 2020

Кияни висловлюють свою версію трагічних подій.

«Я так і знала, певні проблеми... Плюс ще осіння депресія + карантин+ соціальна незахищеність... ось і наслідки. Квартира бідна, але жінка (мама) про дитину турбувалася з любов'ю. Про свідчить певні речі. Не вірю в самогубство. Є припущення, що жінка була в якомусь стані. Але, якщо у квартирі все перерито, хтось шукав кошти..», - пишуть у коментарях містяни.

«Родичі вбили, щоб її шмат квартири отримати?», - припускають українці.

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.