У Києві зловмисники заради розваги били і вбивали людей без постійного місця проживання (бомжів). Про це повідомили в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

На каналі опублікували кілька роликів шокуючого змісту.

«На першому відео - вбивство, на другому - нанесення "тяжких тілесних"», - уточнюють автори.

"Історія: три мерзоти знайшли для себе розвагу-бити, принижувати, а тепер ще й вбивати бомжів. Згоден, часто бомжі-асоціальні маргінали, але... це ж люди! Вбивство для розваги... я ху * ю, дорога редакція", - пише автор поста.

Він додає, що все, що відбувається зловмисники знімали на відео, яке завантажували в інтернет. Там на них звернули увагу правоохоронці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Свої "пригоди" виродки знімали на телефон і завантажували в мережу, що значно спростило слідчим збір доказової бази", - зазначає автор.

Скрін, відео
Скрін, відео

Особливо вражає той факт, що звіряче вбивство нелюди скоїли прямо в центрі столиці.

"Вбивство, до речі, сталося прямо в центрі - в будиночку на дитячому майданчику на Трьохсвятительській", - уточнює киянин під ніком Argon, побажавши "мразям довгого гниття за гратами".

Нагадавши, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.