У Києві двоє пацієнтів з коронавірусом вирішили звести рахунки з життям, викинувшись з вікна.

Про це розповіла прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"Перший випадок стався вранці 19 жовтня. З інфекційного відділення Олександрівської лікарні вистрибнула жінка. Вона померла. І наступного дня, 20 жовтня, в Оболонському районі з Київської клінічної міської лікарні №8 вистрибнув чоловік, йому було 68 років", - сказала Максимець.

Вона додала, що поліція порушила кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство" з позначкою "самогубство".

Всі причини і обставини трагедій встановлюються.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.