Жахлива аварія на трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський забрала життя двох людей – батька та його юної доньки. Про це повідомляє поліція.

Як зазначається, ДТП трапилося приблизно о 7:00 на 493-му кілометрі автодороги. Там зіткнулися Toyota Land Cruiser і ЗАЗ.

Загиблим чоловіком виявився підполковник ДСНС в Харківській області Дмитро Азарєнков, він їхав у ЗАЗ. Його 15-річна дочка Анастасія також не вижила.

Фото:Надзор
Фото:Надзор

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Водій іншого автомобіля вижив та особливо не постраждав. За інформацією місцевих ЗМІ, він – син колишнього співробітника ДАІ чи поліції харківського метрополітену. Зазначають, що він нібито сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. У машині із 21-річним водієм перебував також 19-річний пасажир. Від госпіталізації обидва відмовилися.

У соцмережах публікують нібито уривок із протоколу, де йдеться, що в Toyota Land перебували водій Кондратенко Владислав Вікторович і пасажир Габишев Дмитро Олександрович.

Фото:Надзор
Фото:Надзор

Фото:Надзор
Фото:Надзор

Фото:Надзор
Фото:Надзор

Батько горе-водія прибув на місце аварії та заборонив своєму синові говорити на камеру. За попередніми даними, саме водій іномарки винен в аварії. Більш детально обставини ДТП перевіряють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше Популярний Instagram-блогер опинився під вартою після смертельної ДТП на Lamborghini Aventador

Як повідомляє портал «Знай.uа» Вагітна загинула в страшній ДТП, Україна ковтає сльози: "їхала народжувати..."

Також «Знай.uа " писав, що Постраждалі в кривавому ДТП з Зайцевою розповіли, як живуть через три роки після трагедії: "таке не забувається"