У середу ввечері, 21 жовтня, в Києві людина ледь не стала жертвою несправного ліфта.

Про НП на вулиці Шептицького пише спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

У момент, коли у ліфта обірвалися троси, всередині знаходилася людина. На щастя, вчасно спрацювали екстрені гальмівні колодки. Мешканці будинку розповідают, що давно просять замінити ліфт, оскільки він знаходить в аварійному стані.

На вулиці Митрополита Шептицького, 24В, обірвався трос ліфту. На момент падіння в середині знаходилась людина. На щастя, спрацювали екстрені гальмівні колодки. Місцеві мешканці кажуть, що вже давно просили замінити ліфт, оскільки він знаходився в аварійному стані.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 21 oktober 2020

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Трохи раніше несправний ліфт мало не вбив лікарів швидкої допомоги.

Нагадаємо, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках. Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS в середу, 7 жовтня, опублікувавши відповідні знімки. У медичному закладі немає ліфта, що ускладнює транспортування пацієнтів між відділеннями.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус нещадно б'є по харків'янах, лікарні переповнені, ситуація критична

Також портал Знай.ua, повідомляв, що коронавірус з новою силою вдарив по дітях - Кличко звернувся до киян

Також раніше портал Знай.ua писав, що Степанов назвав вартість лікування від covid - 19 одного пацієнта: десятки тисяч гривень