У середу, 14 жовтня, в Києві в районі ДВРЗ медики швидкої допомоги, які вирушили на виклик, мало не стали жертвами несправного ліфта.

Про це йдеться в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги Києва.

Відомо, що пізно ввечері на лінію 103 надійшло повідомлення з вулиці Літинської Дніпровського району: жінка знепритомніла, хрипить, з рота йде піна. За вказаною адресою лікарів зустріла мама і 10-річна дочка хворої. Коли лікарі піднімалися на 8 поверх, в районі 5 кабіна ліфта раптово обірвалася.

На щастя, на другому поверсі спрацювала система аварійного гальмування, і тільки завдяки цьому тут обійшлося без жертв. Співробітники ДСНС визволяли медиків, на допомогу хворої виїхала інша бригада "швидкої".

Нагадаємо, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках. Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS в середу, 7 жовтня, опублікувавши відповідні знімки. У медичному закладі немає ліфта, що ускладнює транспортування пацієнтів між відділеннями.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус нещадно б'є по харків'янах, лікарні переповнені, ситуація критична

Також портал Знай.ua, повідомляв, що коронавірус з новою силою вдарив по дітях - Кличко звернувся до киян

Також раніше портал Знай.ua писав, що Степанов назвав вартість лікування від covid - 19 одного пацієнта: десятки тисяч гривень