У київському метро продовжують чудити жителі і гості міста. Цього разу не по погоді легко одягнена жінка влаштувала танцпол прямо у вагоні. Свідки незвичайного видовища встигли відобразити те, що відбувалося на відео.

На опублікованих кадрах помітно, що жінка в білій сукні починає пританцьовувати ще на пероні. Коли прибув склад, і пасажири увійшли всередину, жінка продовжила танцювати, при цьому впираючись руками в двері вагона.

Особливо здивував городян той факт, що пасажирка була одягнена надто легко для кінця жовтня – коротке літнє плаття на тоненьких бретельках її явно не зігрівало.

"Просто знайти туалет в київському метро дуже важко - а пісяти дуже хочеться", "Подругу поперло після приходу, а відео оператор перший раз побачив наріка і пісяє від радості», "Я б на місці пасажирів уважно стежив за кишенями і вмістом сумок", - відзначають в коментарях до відео кияни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ну і нехай чудить, головне, що шкоди від неї немає», "І що? кому яка справа, хто у що одягнений? Колгоспники ну ніяк не можуть не звернути увагу на людину, не схожу на них...» ,- обурюються інші коментатори.

Нагадаємо, що креатив у київському дворі змусив українців реготати до сліз: гриби і жаби.

Як повідомляв портал Знай.uа, рибалки з Дніпра витягли на берег справжнього монстра.

Також Знай.uа писав, що у Кривому Розі рибалці на хижу снасть попався величезний сазан.