До місцевих виборів залишилося менше тижня, і час у кандидатів явно "піджимає". На "фінішній прямій" майбутні і діючі політики облаштовують майданчики, ремонтують дороги і роздають "подарунки" виборцям. Так, наприклад, зробив кандидат від партії "Європейська Солідарність" Олександр Сауляк.

Щоб потрапити до Одеської міської ради по Київському району, соратник Порошенка вирішив покреативити, і замість традиційної гречки вручити потенційному електорату антисептики та одноразові маски. Словом, кандидат у тренді. А фотофактом ділиться Telegram-канал Klymenko Time.

"На минулих виборах він також був кандидатом від партії Порошенка до місцевої міськради, а також був помічником нардепа ПЕСівця Дмитра Голубова. Крім того, він був спостерігачем на президентських виборах по округу №15 від Петра Порошенка", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "засланий лаборант"

Також портал Знай.uа писав, що кандидат у депутати напоїв виборців самогонкою: "за мандат!"

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський просить українців під час спалаху коронавірус йти на вибори, поки школи закривають, а ВУЗ на дистанційне навчання.