У мережі розповіли про те, як Пальчевський вже встиг провалити кампанію в столиці. Вкладені у власника Eurolab гроші себе явно не окупають.

Таким чином, повідомляється, що жодні вибори в Україні не обходяться без політика-клоуна, які незважаючи на все намагається перемогти, але, в результаті просто стає посміховиськом.

І ось, на цих виборах дану ношу займає Андрій Пальчевський.

Кілька років тому був ще один кандидат комічного образу, але, йому тоді все таки вдалося здобути перемогу на виборах - так-так, мова про Леоніда Черновецького. Але, в його випадку роль зіграла прекрасно відпрацьована " сітка "серед пенсіонерів - бабусі і дідусі зробили його мером, хоча його" дивацтва " були помітні ще на стадії передвиборної кампанії.

А ось Андрію Пальчевскому таку долю повторити явно не вдасться. Все через каламутність його біографії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Рейтинг кандидата становить не більше п'яти відсотків, і другий тур більше світить Ірині Верещук, Сергію Притулі, а також деяким іншим кандидатам.

З досить дивного відрізка в біографії - це те, що він темно співпрацює з російським телебаченням, і продовжував це робити навіть після 2014 року.

До речі, саме це питання журналістки BBC розлютило Пальчевського найбільше. Йому пригадали слова, сказані в ефірі про "возз'єднання народів".

Також, є підозри про наявність російського паспорта.

Якщо подивитися на рейтинги соцопитувань, то стає зрозуміло, що в Києві теж є прошарок проросійського електорату, якому теоретично міг би зайти кандидат Пальчевський. Судячи з рейтингів ОПЗЖ їх близько 12-15%. Однак Пальчевський все одно не може на них розраховувати.

Нагадавши, Пальчевський веде до Київради корупційний шлейф

Як повідомляв портал Знай.иа, Андрія Пальчевського спіймали на нахабній брехні

Раньше Знай писав, що Пальчевський відмовився визнати, що він був учасником пропагандистського шоу на каналі агресора " Росія 1" і заявляв в ефірі про необхідність "возз'єднання" братніх народів.