Тіло хлопчика, якого минулого року нібито збив потяг у Прилуках, досі перебуває в морзі. Поховати його не можуть, доки експертиза не встановлять причини смерті дитини – батьки стверджують, що їхнього сина вбили місцеві мажори. Про те, як просувається справа, розповіли в сюжеті ТСН.

У загибель хлопчика під колесами потяга не вірять місцеві мешканці. Коли поліція закрила справу, люди прийшли під відділок та взяли його штурмом.

Чому через рік після смерті тіло 14-річного Дениса Чаленка досі лежить у морзі

Рік після смерті, а тіло досі лежить у морзі. Батьки 14-річного Дениса Чаленка, якого знайшли мертвим минулого року у Прилуках, досі не можуть поховати хлопчика. Ексгумацію тіла експерти провели в червні, аби відшукати причину смерті школяра. За першою версією поліції, його збив потяг. Батьки з цим не погоджуються і вимагають справедливого розслідування. Чи вдалось його зрушити з місця за рік - у сюжеті.

Geplaatst door ТСН op Dinsdag 20 oktober 2020

«Батьки 14-річного Дениса Чаленка, якого знайшли мертвим минулого року у Прилуках, досі не можуть поховати свою дитину. Ексгумацію тіла експерти провели в червні, аби відшукати причину смерті школяра. За першою версією поліції, його збив потяг. Батьки з цим не погоджуються і вимагають справедливого розслідування», - зазначають журналісти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

«Почуйте, пане президенте, почуйте цих бідолашних. Що ви в пісок голову ховаєте, заховалися за своїми статками, маєтками. Діти живі-здорові, одягнені, і поруч. Відкрийте очі і допоможіть. Не підштовхуйте людей до масових розборок, бо в Прилуках люди не прості живуть, тут довго чекати не будуть на допомогу закону, будуть діяти по власним законам - життя за життя», - попереджають українці.

«Життя дитини нічого не коштує! Молодці люди, що підтримали батьків у боротьбі... бо діло було б уже закрито... ганьба... немає справедливості», - додають інші.

Нагадаємо, що у Києві банда малоліток побила охоронця.

Як повідомляв портал Знай.іа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.іа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.