Українці продовжують порушувати правила дорожнього руху. Особливо це стосується власників невеликих транспортних засобів, таких, як електросамокати, які вважають, що ПДР на них не поширюються. У групі "Київ Автомобільний" опублікували фото, яке викликало масу негативних коментарів.

На опублікованому знімку – жінка на електросамокаті, без шолома. Попереду неї, тримаючись за кермо, їде старша дитина, а на спині в слінгу розташувався немовля.

«Самокат ... Велика швидкість... Без шоломів та інших засобів захисту! З немовлям на спині і ще з однією дитиною за кермом. Що з людьми не так? Героїня або вбивця?",- обурюється автор поста.

"Вільні громадяни вільної країни", "Самогубець верхи на тазику-евтаназиці. Хоча чесно, коли сам їжджу на вело / мото і подібному - також шолом та іншу фігню ігнорую. Але катаюся не по дорогах, а на природі», «Сьогодні одна така перетинала Кріпосний провулок по пішохідному, на електросамокаті, теж з дитиною», - діляться в коментарях городяни.

Самокати, скріншот: Facebook
Самокати, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Це печалька, з дітьми так небезпечно», «В Європі всі їздять і нічого страшного, я в Голландії, тут навіть у велосипедів є коляски для дуже маленьких дітей, і ніхто ніколи нікого не збиває, водії знають про це і дивляться в обидва, і без шоломів їздять, наші водії не хочуть бути уважними і завжди порушують... І швидкість тут в місті 50 і всі скрізь встигають, тому що всі дотримуватися правил і швидкісний режим», - вважають інші.

"А по крайній правій смузі, в метрі від тротуару, але назустріч потоку? Увечері, коли темно. І робити вигляд, що це я порушую ПДР?",- обурений один з коментаторів.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також «Знай.uа " писав, що Неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей