У Києві пацієнт однієї з лікарень покінчив життя самогубством. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

У лікарні №8 у столиці лікують хворих з діагнозом "коронавірусна інфекція". Чи Стало це причиною суїциду 68-річного чоловіка, поки не відомо. Відзначається, що самогубець спочатку одягнувся у вихідний костюм, а потім викинувся у вікно четвертого поверху.

"Київська клінічна міська лікарня 8, вул. Кондратюка. Чоловік надів костюм і по-ошатному вистрибнув-відразу на смерть", - пишуть в співтоваристві.

До речі, це вже четвертий випадок самогубства серед хворих з таким діагнозом. За минулу добу було зафіксовано два подібних випадки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Напевно, діагноз почув сумний", «дурниці, шизофреніки хіба що можуть вистрибувати, все інше можна прийняти, люди зі СНІДом живуть, а це грип, звичайний грип», - впевнені кияни.

"Коли лежала в онкоцентрі і людям говорили шокуючі діагнози, медсестри просили щоб пацієнти / сусіди по палаті доглядали за ними, і якщо раптом щось підозріле-відразу ж викликали їх. Приходив лікар лікуючий, працював психолог. Кілька самогубств змогли запобігти. Мені шкода, дуже шкода, якщо насправді був діагноз і людина не могла впорається з цим», - додають городяни.

"Напевно, сподівався що роздягати не будуть суїцидника і розтину не буде, відразу одягнув, в чому ховати. Але причин може бути багато, так що роздягнуть, а поховають вже в чомусь іншому. Сумна ситуація, звичайно. Але це рішення", - вважають деякі.

Нагадавши, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.