У Києві розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому та зник безвісти. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на данні правоохоронних органів.

Як зазначається, родичі просять допомогти у розшуках Удовіченко Григорія Костянтиновича, 1949 року народження.

Пенсіонер ще 16 жовтня вийшов з дому в Софіївській Борщагівці, на вулиці Героїв Небесної Сотні, 32, в житловому комплексі «Львівський маєток», і досі туди не повернувся. Жодного зв’язку із зниклим родичі не мають.

Чоловік приблизно 177 сантиметрів зросту, важить близько 70 кілограмів – досить худорлявої статури.

Виглядає старше за 70 років, має сиве коротко стрижене волосся, носить сиву бороду (щетину).

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Особлива прикмета - на лівій руці є шрам, що тягнеться від зап’ястя до ліктя, на правій нозі трохи здерта шкіра.

На момент зникнення був одягнутий у джинси, сорочку бежевого кольору та куртку кольору хакі. На шиї срібний хрестик на нитці.

Якщо хтось має дані щодо можливого місця перебування чоловіка, їх просять повідомити за номерами поліції або за номером 0638530042, 0679690249.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби.

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима - вийшов з дому і зник.

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник - перелякані собаки повернулися додому без господаря.