Менше, ніж через тиждень в Україні відбудуться місцеві вибори, на яких виборці вирішать, хто очолить міста, хто увійде до міських рад. Більше місяця українцям ніде сховатися від реклами. На вулицях, в торгових центрах, транспорті електорат атакують білборди, сітілайти, листівки з рук промоутерів, нескінченні програми та рекламні ролики. Здається, ніби до неділі, 25 жовтня, кандидати намагаються заполонити ефір ще більше. Листівки розклеюють буквально скрізь, щоб нікуди було погляд перевести. У буквальному сенсі.

У Києві, наприклад, агітацію поширюють навіть на чотирилапих. У всякому разі, такий висновок напрошується сам собою, коли бачиш, на якому рівні розміщують рекламу. Щоб її побачила доросла людина і навіть дитина, доведеться лягти. Для собак дрібних порід - саме те. Фотофакт з'явився в Telegram-каналі Kyiv News.

Чотирилапий громадянин вирішив не церемонитися і помочився просто на рекламу "слуги народу" Володимира Басовського. "Навіть песеля задовбала агітація на кожному розі",- пише автор публікації і з ним важко не погодитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "засланий лаборант"

Також портал Знай.uа писав, що кандидат у депутати напоїв виборців самогонкою: "за мандат!"

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський просить українців під час спалаху коронавірус йти на вибори, поки школи закривають, а ВУЗ на дистанційне навчання.