Перший в світі готель, де приймають виключно людей з коронавірусом, з'явився в столиці Чехії. Готель знаходиться в центрі міста і належить мережі Czech Inn Hotels.

Хворіють тут тільки мешканці, працівники - здорові. Вони працюють з клієнтами безконтактно, забронювати номер можна тільки через Інтернет або по телефону. Замість адміністратора на ресепшені людей зустрічає монітор, а ключі від номера знаходяться просто біля дверей, пише Novinky.cz.

У готелі є 55 кімнат, де можуть пожити люди, у яких діагностували Covid-19. До слова, результати тесту потрібно показати разом з паспортом. За правилами закладу, під час перебування залишати номер забороняється. Їжа замовляється з доставкою, послугами пральні теж можна скористатися дистанційно: для цього пакет з брудною білизною потрібно залишити за дверима. Після виселення протягом доби номер ретельно дезінфікують.

У такому готелі можуть зупинитися туристи, які під час подорожі дізналися про діагноз, а також хворі місцеві мешканці, які не хочуть наражати близьких на небезпеку.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 309 107 випадків зараження. За добу зафіксували 5 469 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 129 533 пацієнтів. За останню добу видужало 3 044 осіб, 66 осіб померло.

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.