За крісло мера бореться ціла «зграя» кандидатів, а політичний блогер Сергій Корнак продовжує пильно аналізувати кожного. Тепер на черзі — Сергій Притула та його партія «Голос».

«Коли людина — шоумен, вона видовище робить з усього. Ось він і робив його зі своєї волонтерської діяльності. Всі бачили — всі знали, як він возить щось на передову. А що він з себе взагалі являє? Чоловік багатої дружини, ось і все. Це і дало йому дорогу в шоу-біз »- розповідає у своєму свіжому відео блогер. Фактично, Притула потрапив в шоу-бізнес через ліжко.

Тепер же він претендує на крісло глави Києва, і виникає очевидне запитання: який метод і чию ліжко обере «майбутній» мер?

«У«Голосу» шансів немає, ніхто і ніколи за них вже не проголосує, вони просто політичні трупи» - каже Сергій.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На його думку, цю партію наповнили нічого не тямлячи в управлінні країною, але щосили деручи глотки, співаки, актори та любителі овацій із залу для глядачів.

«У політика повинна бути політична відповідальність. Якщо ти десь облажався — все, ти більше не повинен бути в політиці. Ці шоумени, тремтячими губою, потім знову затівають нові проєкти, залучають нових спонсорів. Думаєте повсюдна реклама Притули — це його бабки? Модна посмішка в 32 зуби, знає, що і як говорити на камеру, але як людина він — нуль. Єдине, що може — веселити людей з екрана »- упевнений оглядач.

Який керівник міста нам потрібен? На думку блогера, це не абстрактні та заїжджені поняття «господарник», «порядний», «незалежний», а в першу чергу, сильна особистість, здатна піти проти корупційної системи.

«Нам вистачить вже одного придурка і клоуна при владі», - додає Сергій Корнак.

Блогер наполягає на більш вдумливому виборі мера Києва. Він заявляє, що, поки люди не перестануть вестися на шурхочи фантик і зовнішню привабливість кандидатів — ситуація в столиці не зміниться.

Раніше колишня дружина Сергія Притули розповіла про те, як він її бив.

Сам же він розкритикував свою суперницю на виборах Ірину Верещук.