Всього пару днів тому Київ ліквідовував наслідки злив, що затопили дороги, двори і навіть підвали будинків. У мешканців однієї з багатоповерхівок стався квест складніше: вода була практично окропом, і вигрібати її довелося з квартир.

У будинку на вулиці Вацлава Гавела, 83 опалювальний сезон почався з прориву труб. Вода заливала все навколо більше двох годин, перш ніж труби перекрили. Майстер приїхав через півтори години і витратив 40 хвилин, щоб зупинити воду. Відео опублікував Telegram-канал "Киев сейчас".

Вода буквально річкою текла по сходових прольотах, з квартир її вигрібали хто чим міг: віниками, совками, ганчірками. Тепер не одній квартирі доведеться зробити серйозний ремонт.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цікаво, а комунальники відшкодовуватимуть завдані збитки?

Після затяжного бабиного літа в Україні прийде різке похолодання: в кінці тижня країну накриє дощами і поривчастим вітром. У деяких областях температура впаде до + 5 градусів.

Також портал Знай.ua писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.ua писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичайними як для Жовтня фотографіями з курорту "Захар Беркут".