Стало відомо про те, що під Києвом співробітники правоохоронних органів розшукують жінку, яка залишила свою дитину у знайомих.

Таким чином, повідомляється, що поліція шукає в Києві жінку, яка залишила дитину на чужих людей. Дитині три роки, і його забрали, щоб тимчасово помістити в лікарню. Про це повідомив інформаційний портал Київ Оперативний.

Увага! #Розшук! Ця доволі мила дівчина на ім‘я Анастасія народила у 16 років. Батька у дитини немає. А сьогодні...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 19 oktober 2020

У поліцію раніше надійшло повідомлення про те, що у дворі по вулиці Велика Васильківська жінка залишила дитину зі знайомими людьми, і а сама зникла в невідомому управлінні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як виявилося пізніше, дівчині 19 років, і вона з Києва. Народила дитину в 16 років, а зараз зловживає алкогольними напоями.

Поліція зв'язалася з бабусею дитини, Проте та категорично відмовилася приймати внучку.

Правоохоронці встановлюють місце знаходження матері дівчинки, щоб притягнути до відповідальності за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей) кодексу України Про адміністративні правопорушення.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що на Тернопільщині зник сивий чоловік з лисим чолом, сім'я б'є на сполох. 36-річний Михайло Ященко вийшов з дому і зник. Рідні не можуть зв'язатися з ним по телефону.

Також портал Знай.ІА писав, що візочник врятував потопаючого на тому самому місці, де сам ледь не загинув і отримав інвалідність. Парадайвер Микита Ванков приїхав на причал в Анапі для зйомок фільму, але побачив у воді трьох чоловіків, один з яких тонув.

Також портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині шукають молоду красуню з чорним волоссям-вийшла з дому і зникла. 11 жовтня вона покинула місце проживання близько 14:00 і більше її ніхто не бачив.