З понеділка, 19 жовтня, "Укрзалізниця" зупинила продаж квитків на ряді станцій.

Відповідне рішення прийняла Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сайті компанії.

Так, продаж квитків буде зупинено на залізничних станціях Івано-Франківськ, Тернопіль, Волочиськ, Хмельницький, Дубно, Славута-1, Здолбунів, Дунаївці, ім. Т. Шевченка.

"До врегулювання ситуації зазначені поїзди прослідують через ці станції без посадки пасажирів. Висадка проводитиметься в установленому порядку", - йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Потяги прослідують через ці станції без посадки пасажирів. Висадка буде проводитися в установленому порядку. Рішення може бути переглянуте на наступному засіданні комісії.

Як відзначили в пресслужбі УЗ, в разі відмови пасажира від поїздки до відправлення поїзда і не пізніше 1 години після його відправлення зі станції, зазначеної у проїзному документі, повернення платежів за такі проїзні документи проводиться в повному обсязі пунктами продажу або через електронні канали зв'язку в "особистому кабінеті користувача".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Також портал Знай писав, як у Києві ремонтують дороги.