Стало відомо про інцидент, який стався в поїзді «Львів - Київ». Через двох неадекватних дівчат довелося зупинити потяг.

Таким чином, повідомляється, що дві малолітні особи віком 17 і 19 років домоглися того, щоб поїзд «Львів-Київ» був зупинений. З самого початку шляху вони почали розпивати спиртні напої, Слухати голосно музику, бігали голі по райони, а також курили прямо там же.

Дві дівчини через яких зупинили потяг Обережно, нецензурна лайка Потяг «Львів - Київ» розбурхали дві малолітні особи -...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 18 oktober 2020

На зауваження вони абсолютно ніяк не реагували. Було настільки голосно, що пасажири з сусідніх купе були змушені переселитися в середні вагони.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У підсумку, начальник поїзда прийняв рішення висадити неадекватних дівчат на станції «Шепетівка». Кожному терпінню коли-це приходить кінець. Їм давали шанс поводитися адекватно, але, вони не захотіли.

Самі виходити з поїзда вони не хотіли, тому довелося їм злегка допомогти.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ІА писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах. Місцеві перевізники ввели акції, щоб переманити пасажирів з електрички.

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "працюють за настроєм" Доїхати на роботу в школу на перший урок з проспекту Незалежності до Герцена, 36 неможливо.