Стало відомо про те, що в Київській області під колеса поїзда потрапила чотирнадцятирічна дівчинка. В руках у неї була записка.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, п'ятого жовтня. У Боярі, що на Київщині, 14-річна дівчинка потрапила під потяг. Про інцидент повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

Погиб ребенок. Смертельное чп сегодня на железной дороге под Киевом: Боярка, сегодня, по данным полицейских девушке было 14 лет, в руках была записка,с телефонами родителей Цените жизнь.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 5 oktober 2020

В руках у неї була записка з телефонами батьків. Дитина опинилася під колесами поїзда Жмеринки-Київ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Київській області, в Ірпені, під колесами швидкісного поїзда Hyundai загинула людина. Про це повідомляють місцевому телеграм-каналі жителі міста.

За їх словами, інцидент стався 26 серпня, ввечері, близько 18:00. На залізничних коліях сталася трагедія - там з якоїсь причини опинився чоловік, якого потяг переїхав на смерть.

Місцеві жителі відзначають, що трагічна подія сталася буквально за півсотні метрів від платформи станції Ірпінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що На Прикарпатті потяг зніс самовпевненого "шумахера" на автомобілі-думав проскочити

Раніше також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром "Копійка" перетворилася на залізну труну-тіла діставали з купи металу

Нагадаємо також, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського на очах у дружини і дітей - сім'я поверталася з відпочинку додому.