У Києві розшукують безвісти зниклого чоловіка, який поїхав до столиці на заробітки. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані обласної поліції.

За інформацією, наданою правоохоронцями, 51-річний Віктор Володін, мешканець міста Ворожба Білопільського району Сумської області, у червні вирушив до Києва у пошуках роботи. Однак із заробітків чоловік досі не повернувся, зв’язку із ним немає. Що з ним могло статися, рідні не знають.

Прикмети Віктора Володіна: виглядає на 50-55 років, на зріст близько 170-175 сантиметрів, худорлявий. Очі сірого кольору, волосся темно-русяве, коротко стрижене. Міг відпустити вуса.

У чоловіка є особливі прикмети – при розмові картавить, на лівій руці вказівний палець із деформованою верхньою фалангою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Усіх, хто має будь-яку інформацію, що допоможе встановити місцеперебування чоловіка, просять повідомити за телефонами гарячих ліній поліції.

«Не дуже швидко вони його почали шукати...», - дивуються у коментарях до посту кияни.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники".

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку - гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки.