Сьогодні, 17 жовтня, у Києві на Майдані Незалежності попрощалися із ветераном АТО Миколою Микитенком. Про це повідомляє Рух опору капітуляції.

Чоловік 11 жовтня вчинив акт самоспалення на Хрещатику, протестуючи проти капітулятивної політики української влади. Від отриманих опіків він помер у лікарні 14 жовтня.

Нагадаємо, колишній учасник Антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовець Микола Микитенко о 3:30 ранку в неділю, 11 жовтня, вийшов на Хрещатик, облив себе бензином і підпалив. Його штовхнули у фонтан випадкові свідки події, щоб збити полум’я, терміново викликали «швидку допомогу», проте врятувати йому життя не вдалося.

Небо оплакує воїна. На Майдані йде прощання з ветераном війни Миколою Микитенком, який спалив себе на знак протесту проти капітулянтської політики влади

Geplaatst door Рух Опору Капітуляції op Vrijdag 16 oktober 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Боляче і важко, небо плаче і я плачу, хай спочиває з миром!», «Хотілося, щоби небайдужі люди установили хоча би знак або дошку на пам'ять про цю Людину», «Ще на одного патріота мeншe. Як болячe! Нe справeдливо! Слава та вічна світла пам'ять Гeрою!», - висловлюють співчуття небайдужі українці.

"Це не він себе спалив... його спалили ті 73%,які обрали зрадника на президента... Це на їх совісті...Слава Герою!", - вважає дехто.

Нагадавши, у Києві помер ветеран АТО, який підпалив себе на Хрещатику. Останніми днями він перебував у лікарні у важкому стані. Його дочка Юлія Микитенко пояснила вчинок батька "незгодою з діями чинної влади, а саме розведенням військ на лінії розмежування і повзучою окупацією Росії».

Як повідомляв Знай. ua, у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса.

Також Знай. ua писав, що пішов з життя талановитий режисер.