У Чорнобильській зоні правоохоронці затримали групу сталкерів. Серед затриманих - кілька підлітків, повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Зазначається, що на компанію відвідувачів-нелегалів правоохоронці натрапили під час патрулювання в зоні ЧАЕС. Вони затримали сімох горе-туристів.

З'ясувалося, що сталкери зібралися з різних областей України, і незаконно проникли в заборонену зону. Пропускні пункти вони старанно обходили.

Всього до групи входили двоє дорослих і п'ятеро 16-річних підлітків. Серед дітей виявилася і дівчинка зі Львова - її вважали зниклою безвісти і оголосили в розшук ще 10 жовтня.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дівчинка заявила, що відносно неї не було скоєно ніяких протиправних дій. Її повернули додому.

Правоохоронці склали адміністративні протоколи щодо всіх туристів-нелегалів. Їм загрожують штрафи в розмірі 510 гривень.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні біологи виявили рідкісну змію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чорнобильській зоні затримали чоловіка, який збирав там гриби.

Також Знай.uа писав, що у зоні ЧАЕС правоохоронці затримали шістьох туристів, які нелегально потрапили на територію.

Крім того, вчені Чорнобильського заповідника виявили нещодавно унікальна комаха, яка занесена до Червоної книги України - рідкісний метелик блакитна стрічкарка.